Kollaborativ

Få Gmail ind som standardmail på din computer med Mailplane

Posted in Desktop 2.0, Jens Poder by poder on januar 5, 2008

Her er et andet godt bud på integration af desktop apps, i samspil med tjenester der ligger i webskyen. Gmail er jo superfedt, men det er lidt bøvlet at skulle bruge det gennem en browser.
Logo
Men hvis du er MAC bruger, så kan du nu erstatte MAC’s standard Mail.app med Mailplane, en simpel desktop klient der lader dig tilgå dine Gmail konti via en egentlig applikation.

Mailplane: Gmail on your Desktop | MacApper

With this lightweight app you can make Gmail your default e-mail program and you never have to deal with Mail.app again. With a couple of simple clicks, you can have Mailplane become your default client and the functionality it adds to Gmail is just awesome.

Det er spændende at se hvordan en hel række mindre software producenter formår at rykke hurtigt på at bygge bro mellem desktoppen og internetbaserede apps.

Indtil for nylig var jeg ret overbevist om, at Microsoft ville komme igennem med en rigtig fed Windows Live løsning i samspil med office, men det er som om at de ikke rigtigt formår at rykke afgørende på dette punkt. På samme måde har google ikke formået at få hele deres store internet-officepakke til at spille med deres Google Gears (som lader brugeren bruge funktionerne også selvom de er offline). Konkurrenten Zoho formåede at integrere offline-funktionaliteten i deres Zoho officepakke først.

Der er mange små firmaer derude der laver spændende ting.

– Jens Poder

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: