Kollaborativ

Zune 2 – godt på vej

Posted in Uncategorized by Thomas elton on oktober 5, 2007

Microsoft udkommer men en 2. generation af deres portable medie player: Zune 2. Der er nogle væsentlige forbedringer – også hvis man sammenligner med de nyeste ipod:

WiFI: Nu kan du trådløs automatisk overføre filer fra din pc til din zune med musik, podcast og billeder. Forestil dig du vågner hver morgen og din zune er opdatere med de nyeste podcasts !!

Podcast: Men der er også direkte podcast support i zune, noget den første zune var meget udskældt for. Pt er det kun en lille del (ca 1:100) podcast i forhold til itunes store katalog, men nu er der altså podcast direkte på zune!

TV-out og mediecenter: Zune kan overføre indholdet fra dit mediecenter så du altid har dit tv-indhold med, og der er tv-out på 640x så kvaliteten er god nok til at du vil sætte din zune til dit tv.
Zune understøtter også h264  det nye åbne format som bla youtube også bruger.

Det skal lige siges at jeg har endnu ikke selv har testet den nye zune og ikke er m$-fanboy. Min vurdering er at først nu er Zune blevet et interessant alternativ til ipod, og spørgsmålet er om det ikke er alt alt for sent for microsoft – og ipod for altid har sat sig tungt på det marked. Og ja den kan stadigvæk kun købes i US..

 

– Thomas elton

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: