Kollaborativ

Selfcast – lav din egen live tvkanal

Posted in Uncategorized by Thomas elton on august 23, 2007

Har du et kamera, en pc og en internet forbindelse, så er du klar til at lave din egen live tv-kanal. Og det er nemt og gratis!
De seneste par dage har jeg sammen med en ven testet selfcast, en tjeneste der gratis tilbyder dig at lave din helt egen tvkanal.

 

Du installere en lille applikation, trykker start og så sendes kamerasignalet live fra din computer til selfcasts server. Selfcast stå så får at indsætte din stream på en webside som så kan ses af .. uendelig antal brugere. Selfcast anvender nemlig p2p, dvs at de brugere der ser strømmen deler den med hinanden og derfor er det gratis (læs meget billigt) at sende tv på den måde til rigtig mange brugere. Systemet med p2p anvendes også af “rigtige” tv-broadcastere (eks tf1.fr ) med mange tusinde brugere.

På selfcast.com kan du allerede se en stor mængde af niche tv-kanaler. Selfcast kræver en windowsmedia player, men der findes andre løsninger som eks ustream.tv der anvender flash – så alle kan se med. Jeg har også beta-testet http://www.veodia.com/ som streamer h264 i utrolig flot kvalitet og på samme måde som selfcast er det meget nemt at anvende. Nogen af løsninger kan også automatiske optage live streamen til så de senere kan vises on demand når man ikke sender live.

Så nu er det slut med at brokke sig over at der ikke er noget godt i tv, kom så i gang og lav jeres egen live tv-kanal!!

– Thomas Elton

Reklamer

En kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. marcus said, on januar 31, 2009 at 4:45 pm

    bsmfc er en kanel med bsm


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: