Kollaborativ

Storbyliv – Hvad skal du i aften?

Posted in Uncategorized by Thomas elton on februar 22, 2007

Storbyliv.dk er en ny dansk event og kort tjeneste som vi kender det fra bla. KBH360.dk og mitkbh.dk.  Storbyliv basere sig primært på et kort (gogglemaps) hvor de forskellige events plottes ind. Hvor andre tager udgangspunkt i anmeldelser af steder (eks cafer, spillesteder), så har storbyliv lagt vægten på de enkelte events – som en “her og nu” kalender på et kort. Lidt firkantet kan man sige at Storbyliv er et kort, mens de andre  er events+sted, suppleret med et kort.

Styrken er helt klart den rene kort-metafor, som kendes fra andre google-map-mashups, og som gør det nemt at komme i gang. Som bruger har man selv mulighed for at tilføje events, anmelde events og skrive kommentare osv. I den nuværende form er storbyliv  mere en kortservice og i mindre grad et  community-site med grupper og  venner osv.

Tak til Lasse for linket – og held og lykke med storby.dk.

Link to Storbyliv – Hvad skal du i aften?

– Thomas elton

Reklamer

2 kommentarer

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jens Poder said, on februar 22, 2007 at 10:17 am

  Nå så nåede Elton at skrive før mig 🙂

  Det er en interessant forskel på KBH360 og Storbyliv i det fokus de har valgt.

  Jeg tror at Storbylivs fokus på aktualitet og her og nu events, gør at det bliver sværere for dem at få genereret indhold til sitet fra brugerne.

  Som bruger tror jeg at det er lidt utilfredsstillende at bidrage til et event-site, hvor de ting man tilføjer, i sagens natur, hurtigt forældes.

  Jeg tror typisk, at det vil være arrangører der vil tilføje events. I dette game vil deres største konkurrent være kultunaut.dk.

  Hvis man sammenligner de to services er det klart at det lige nu er Kultunaut der sidder flæsket med flest samarbejdspartnere der fylder indhold ind. Jeg tjekkede lige og fandt 348 arrangementer jeg kunne gå til her i weekenden. I sagens natur har Storbyliv ikke så mange endnu (nærmere 20 stykker). Det bliver spændende at se hvordan de vil udfordre kultunaut-giganten.

  – Jens Poder

 2. Siff said, on marts 7, 2007 at 10:54 am

  Hey I Folkens
  Hvad sker der for jeres ellers super blog. Har savnet indlæg i lang tid. Men til gengæld har jeg fundet en værdig afløser i http://www.lifehacker.dk

  Men prøv lige at komme op på hesten igen, vi er nogle der savner jeres artikler
  //Siff


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: