Kollaborativ

Gratis musik med reklamer – for us-students

Posted in Uncategorized by Thomas elton on januar 25, 2007

Hvad siger du til alt det musik du kan ønske dig, mod at lytte til lidt reklamer før og efter. I øjeblikket kæmper flere med at skabe et alternativ til pirat-kopiering bla. med en forretningsmodel baseret på reklamer. SpiralFrog har længe været ‘hypet’ en del i medierne, men vi venter stadigvæk på at de faktiske kan byde på noget – der står stadigvæk “comming soon” på deres website. 

Ruckus er et nyere altertnativ der faktisk er lanceret med ca 2 millioner titler. Målgruppen er lukket til studerne (universitet/college), der mod at se reklamer kan få gratis download af musik. Systemet indholder DRM (PlaysForSure), man kan ikke brænde cdere, men det er muligt at synce til mp3-afspillere – dog ikke Ipods!. Læs mere

Principielt er jeg mod DRM da det ofte giver brugerne en masse bøvl, men i forhold til “gratis” er det lidt svære et argumentere imod DRM. Måske er gratis-musik med reklamer på vej. Men husk lige at der allerede findes tonsvis af gratis musik – uden reklamer – som er udgivet med creative commons licenser. Opsound kunne eks være et sted at starte.

 

– Thomas elton

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: