Kollaborativ

og prisen går til??

Posted in Uncategorized by Thomas elton on oktober 3, 2006

Newmediadays er den 11-12 okt i Øksnehallen kbh.  og der  er helt udsolgt. NMdays er en årlig konference hvor nye og gamle medier mødes og fremtiden diskuteres.  Heldigvis kommer foredragene også på nettet dagene efter, så alle en chance for at se med.

Newmediadays har nomineret årets medie:
-Tv2 sputnik
-DR.dk TV
-Jubii news
-Podhead.dk
-Ditcentrum.dk

Umiddelbart synes jeg listen ser lidt tynd ud, hvor kun podhead rigtigt træder frem som nyt og anderledes. Podhead har ret hurtigt skabt en platform for nyt dansk podcast indhold på nettet og er et alternativ til de mere tradtionelle portaler som eks tv2 og DR.
Selv om kvaliteten af de forskellige podcast svinger en del, så synes jeg alligevel at niveauet generelt er højt og der er mange gode ting at lytte på. Min stemme går til podhead.

Men er det alt hvad dansk internet kan byde på af ny udvikling og web2.0 opfindsomhed: Hvor er den danske ‘youtube’, ‘delicioius’, ‘lastfm/pandora’, ‘writely’? Ikke at man blindt skal kopiere de store udenlandske tjenester, tværdigmod  savner jeg danske tjenester med en ny ide.
Ruby On Rails og 37signals har danske rødder med David Heinemeier Hansson jeg ville helt klart kaste  nogle priser den vej…

– Thomas elton Jensen

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: