Kollaborativ

Google calendar

Posted in Uncategorized by poder on april 16, 2006

Endelig har google lanceret deres online kalender.
Her er et review af den nye tjeneste fra Matt Cutts

Der har været rigtigt mange rygter om denne applikation og diskusion om hvordan de eksiterende web2.0 kalender service vil klare sig mod konkurrence fra google. Hvordan gør man en forskel i forhold til google??
Dræber google de små web2,0 firmaer ved at lave de samme applikationer?

Hør bla Tech-crunchs podcast (http://zvents.com, http://www.30boxes.com/)
IT conversation har haft en podcast med Lisa Dusseault, omkring opensoruce og webkalender standarder…. og hvor lidt der egentligt er sket på kalender applikationer. Faktisk bruger mange kalender på samme måde som for 10 år siden….

Google Calendar er selvfølgelig web2.0 med ajax, men ved første “prøvning” synes jeg ikke rigtigt der er noget nyt at komme efter. Men deres “til føj event knap” vil nok ret hurtigt blive standard, simpelthen fordi google er så store. Det er en enkelt måde at linke en event fra et websites som tilføjer sig brugerens g-calender. Google Calendar share event
(næste er vel bare at nogle lave en “google-event til outlook og tilbage igen” via rss applikation, husker svagt at jeg har hørt om et sådan plugin men kan ikke komme på navnet. Mange kalendere kan importere/eksportere eks i ical/vacl format men det sker ikke automatisk…Update.fundet !!! https://sourceforge.net/projects/remotecalendars/ er et outlook plugin der sync mellem eksterne ical calendere – jeg har ikke tjekket det med g-calendar)

Memorandum om google calendar

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: